Meteen naar de inhoud
logo transparant

Klaar om heerlijk te slapen?

Binnen 6 weken leer jij alles wat je moet weten om beter te  slapen. Gun jezelf een goede nachtrust en meld je aan!

Is een nacht goed slapen niet voor jou weggelegd?

Herkenbaar?

Je hebt Google uitgespeeld en alle, goed bedoelde adviezen uitgeprobeerd. Warme melk drinken, slaapmedicatie gebruiken, verschillende hoofdkussens of simpelweg op de bank slapen. Maar niets lijkt te werken. Frustrerend!

Zodra jij in bed gaat liggen staat jouw brein op actief. De beste ideeën ontstaan en je bedenkt geniale oplossingen voor een probleem. Maar slapen, ho maar! 

‘s Nachts word jij regelmatig wakker zonder aanwijsbare reden. Soms een kwartier, soms uren. Met een beetje geluk val je daarna in slaap, maar doorslapen is er niet meer bij. 

Je voelt je enorm vermoeid overdag en hebt geen energie om leuke dingen te doen. Concentreren op je werk, gezin of hobby’s lukt nauwelijks.

Het kan ook anders

Sandra van Engelen, Slaaptherapeut

Slecht slapen hoeft geen onderdeel van je leven te zijn. Ik leer je de belangrijkste tips en geef je een duidelijk stappenplan om heerlijk te slapen. Ook als jij alles al geprobeerd hebt, je bent hier aan het juiste adres.

Met mijn achtergrond als Oefentherapeut Cesar/Mensendieck en opleiding tot Slaapoefentherapeut hou ik mij al een aantal jaren bezig met slaap en de problemen die daarbij komen kijken. De training is gebaseerd op bewezen methodes in combinatie met ervaringen uit de praktijk. Ik neem je mee in de wereld van slaap en zorg dat je alles komt te weten om hiermee aan de slag te gaan.

Gun jij jezelf een heerlijke nachtrust? Meld je dan nu aan!

Liefs, 

training

LET OP: actie loopt tot vrijdag 19 november 20:00!

€220,-

€159,- *

Persoonlijk Slaap Consult & Online Training

In dit pakket komt het beste van twee werelden bij elkaar. Jij gaat zelf aan de slag met de online training én daarnaast kan ik je extra ondersteunen in het slaapconsult.

Inhoud van het pakket:
✔ Een persoonlijk slaap consult (60 minuten), in te plannen wanneer jij wilt, verdieping & advies voor jouw slaapvragen.
✔ Online slaap lekker training (6 weken), start wanneer jij wilt, 2-3 e-mails per week hierin staat alles wat je moet weten om beter te slapen.

Wil jij binnen 6 weken heerlijk slapen? Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust.

Meld je dan nu aan!

5/5

*  Een deel van de kosten kun je declareren bij je zorgverzekeraar onder het kopje fysiotherapie/oefentherapie uit het aanvullend pakket. 

Met dit pakket ga jij leren...

Hoe je jouw slaappatroon & gedachten zo kunt aanpassen dat het voor jou persoonlijk het beste werkt

Je oude slaappatroon begrijpen, liefdevol omhelzen en daarna de deur uit kicken 😉

Hoe je slapeloze nachten omzet naar een uitgerust gevoel, energie én een positieve dag. Ook in bijzondere situatie's zoals een vakantie

Alles wat jij moet weten om heerlijk te slapen!


“Binnen 2 weken merkte ik al verschil en sindsdien weet ik wat ik kan doen om beter te slapen. Zo heerlijk om uitgerust wakker te worden en niet meer uren wakker te liggen!”

Wat zit er in het pakket?

Online Slaap Lekker Training

Ga 6 weken lang aan de slag om jouw slaappatroon te verbeteren
Je ontvangt 2-3 emails per week, deze staan vol met praktische adviezen en opdrachten.
Neem de touwtjes in eigen hand en ga aan de slag met jouw slaappatroon. 
Dit is een volledige online training die je op je eigen tempo kunt uitvoeren & altijd alles terug kunt lezen. Voor vragen mag je altijd mailen. 

BONUS

Persoonlijk slaapconsult

Tijdens dit consult heb jij mijn volle persoonlijke aandacht. Hierin bespreken we waardoor je slaapproblemen zijn ontstaan én vooral wat je eraan kunt doen. Ik zorg dat jij na een uur duidelijke en praktische adviezen hebt om weer lekker te kunnen slapen.

Dit consult geeft je extra ondersteuning & een boost aan motivatie om je slaapproblemen nu eindelijk goed aan te pakken!

White Beige Red Modern Free Webinar Animated Facebook Post (5)

€220,-

€159,- *

Persoonlijk Slaap Consult & Online Training

In dit pakket komt het beste van twee werelden bij elkaar. Jij gaat zelf aan de slag met de online training én daarnaast kan ik je extra ondersteunen in het slaapconsult. 

5/5

*  Een deel van de kosten kun je declareren bij je zorgverzekeraar onder het kopje fysiotherapie/oefentherapie uit het aanvullend pakket. 

Slapen rond mijn nachtdienst was altijd het ergste. Na drie consulten was dat al geen probleem meer.

Els

Ik was de eerste afspraak wat sceptisch. Ik heb al veel geprobeerd om beter te slapen. Aan het einde van het eerste consult was ik al heel blij dat ik gestart was met deze therapie.

Mevr. Linssen

Eindelijk overzicht in de chaos. Mijn hoofd was een grote warboel s'nachts. De consulten bij Sandra hebben mij geholpen weer lekker te slapen.

Saskia

Ben jij klaar voor een heerlijke nachtrust?!

Voor wie is deze training geschikt?

Deze ACTIE is voor iedereen die meer of beter wil slapen en daar zelf mee aan de slag wil & toch een extra steuntje in de rug kan gebruiken.

Loop jij al jaren met slaapproblemen of gebruik je slaapmedicatie? Plan dan een gratis kennismaking en ik kijk graag samen met jou hoe ik je kan helpen. (klik hiervoor op het oranje icoon)

Dit pakket is voor de doeners. Dus is deze niet voor jou geschikt als je slecht slaapt en hier tevreden mee bent óf nog niet klaar bent dit aan te pakken.

Klaar om beter te slapen?!

In dit pakket komt het beste van twee werelden bij elkaar. Jij gaat zelf aan de slag met de online training én daarnaast kan ik je extra ondersteunen in het slaapconsult.