Klaar om heerlijk te slapen?

De slaapbox zit vol kennis en praktische tips
zodat jij binnen 8 weken heerlijk slaapt.
Gun jezelf een goede nachtrust en bestel de Slaap Box nu voor slechts €64,50!

* De Slaapbox verkoop gaat definitief stoppen.
Er zijn nog enkele beschikbaar. Dus grijp nu je kans!

Herkenbaar?

Je hebt Google uitgespeeld en alle, goed bedoelde adviezen uitgeprobeerd. Maar niets lijkt te werken. Frustrerend!

Zodra jij in bed gaat liggen staat jouw brein op actief. De beste ideeën ontstaan en je bedenkt geniale oplossingen voor een probleem. Maar slapen, ho maar! 

‘s Nachts word jij regelmatig wakker zonder aanwijsbare reden. Soms een kwartier, soms uren. Met een beetje geluk val je daarna in slaap, maar doorslapen is er niet meer bij. 

Je voelt je enorm vermoeid overdag en hebt geen energie om leuke dingen te doen. Concentreren op je werk, gezin of hobby’s lukt nauwelijks.

Video afspelen
Sandra van Engelen, Slaaptherapeut

Wat kun je verwachten?

* De Slaapbox verkoop gaat definitief stoppen.
Er zijn nog enkele beschikbaar. Dus grijp nu je kans!

Voor slechts €64,50

Hoe je jouw slaappatroon & gedachten zo kunt aanpassen dat het voor jou persoonlijk het beste werkt

Je oude slaappatroon begrijpen, liefdevol omhelzen en daarna de deur uit kicken 😉

Hoe je slapeloze nachten omzet naar een uitgerust gevoel, energie én een positieve dag. Ook in bijzondere situatie's zoals een vakantie

Voortaan heerlijk slapen?

Binnen 8 weken heerlijk slapen met de Slaapbox. Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust. Gun jezelf een heerlijke nachtrust of geef een slaapbox cadeau.


“Binnen 2 weken merkte ik al verschil en sindsdien weet ik wat ik kan doen om beter te slapen. Zo heerlijk om uitgerust wakker te worden en niet meer uren wakker te liggen!”

Wat zit er in de Slaap Box?

Je ontvangt de Slaap Box per post, hierin zit jouw stappenplan naar een heerlijke nachtrust. Elke week open je een nieuwe enveloppe en ga je aan de slag met de informatie en de opdrachten. Een concreet plan om beter te slapen, voor nu én in de toekomst.

BONUS Ontvang extra begeleiding via de Motivatie Mails. Hiermee blijf je gemotiveerd en ga jij jouw slaapdoel behalen.

BONUS Je krijgt een relax setje bij de Slaap Box cadeau. Hiermee kun jij extra ontspanning vinden én het maakt de Slaap Box een echt cadeau. Leuk om te geven én om te krijgen!

Voor slechts €64,50

* Er zijn nog 27 Slaap Boxen beschikbaar.
Daarna stopt de verkoop. Dus grijp nu je kans!

Het kan echt anders...

Slecht slapen hoeft geen onderdeel van je leven te zijn. Ik leer je de belangrijkste tips en geef je een duidelijk stappenplan om heerlijk te slapen. Ook als jij alles al geprobeerd hebt, je bent hier aan het juiste adres.

Met mijn achtergrond als Oefentherapeut Cesar/Mensendieck en opleiding tot Slaapoefentherapeut hou ik mij al een aantal jaren bezig met slaap en de problemen die daarbij komen kijken. De Slaapbox is gebaseerd op bewezen methodes in combinatie met ervaringen uit de praktijk. Ik neem je mee in de wereld van slaap en zorg dat je alles komt te weten & hiermee aan de slag gaat! 

Gun jij jezelf een heerlijke nachtrust?

Wat houdt je tegen?

Hoe werkt de Slaap Box?

De Slaap Box is een box gevuld met advies en opdrachten om jouw slaap te verbeteren. In 8 stappen geef ik je alle tools die je nodig hebt en een flinke portie motivatie om je slaapprobleem voorgoed vaarwel te zeggen. Je kunt op je eigen tempo hiermee aan de slag & als je je aanmeld krijg je ook nog een stuk begeleiding er gratis bij.

Ik heb weinig tijd

Je bent gemiddeld 1 uur per week bezig met de Slaap Box. Je kunt er natuurlijk zoveel tijd in steken als jij wilt. Alle veranderingen en opdrachten die je gaat uitvoeren kosten nauwelijks extra tijd. Wel ga je je tijd anders indelen, waardoor je zelfs tijd over houdt én vooral beter gaat slapen.

Ik weet niet of ik het geld hiervoor heb, wat nu?

Door mee te doen bespaar je de rest van je leven op een hoop frustratie en slapeloze nachten. Dat alleen al is het meedoen waard, toch?!

Wat zijn de resultaten van mensen die mij voor gingen?

Ik heb meerdere reacties mogen ontvangen als deze: “Binnen 2 weken merkte ik al verschil en sindsdien weet ik wat ik kan doen om beter te slapen. Zo heerlijk om uitgerust wakker te worden en niet meer uren wakker te liggen!”
Veel mensen geven aan dat ze minder lang wakker liggen, meer uitgerust zijn en nu weten wat ze kunnen doen om hun slaap te verbeteren.

Previous
Next

De beste investering in jezelf!

Binnen 8 weken heerlijk slapen met de Slaapbox. Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust. Gun jezelf een heerlijke nachtrust of geef een slaapbox cadeau.

Voor wie is de Slaap Box geschikt?

De Slaap Box is voor jou geschikt als je op je eigen tempo de belangrijkste stappen wilt doorlopen om beter te gaan slapen. Daarnaast is het een mooi cadeau voor iedereen die beter zou willen slapen.

Loop jij al jaren met slaapproblemen of gebruik je slaapmedicatie? Plan dan een gratis kennismaking en ik kijk graag samen met jou wat de beste oplossing voor jou is. (klik op het oranje icoon om dit te plannen)

Zoek jij persoonlijke begeleiding? Dan raad ik je het Persoonlijke Slaap Traject aan. (klik op het rode icoon voor meer info)

Heb je nog vragen?

Neem dan een kijkje op de rest van de website, of neem contact op.