Klaar om heerlijk te slapen?

De slaapbox zit vol kennis en praktische tips zodat jij binnen 8 weken heerlijk slaapt. Gun jezelf een goede nachtrust en bestel de slaapbox nu!

Video afspelen

Wil jij weer lekker slapen?

Ik ga je helpen!

Herkenbaar?

Je hebt Google uitgespeeld en alle, goed bedoelde adviezen uitgeprobeerd. Maar niets lijkt te werken. Frustrerend!

Zodra jij in bed gaat liggen staat jouw brein op actief. De beste ideeën ontstaan en je bedenkt geniale oplossingen voor een probleem. Maar slapen, ho maar! 

‘s Nachts word jij regelmatig wakker zonder aanwijsbare reden. Soms een kwartier, soms uren. Met een beetje geluk val je daarna in slaap, maar doorslapen is er niet meer bij. 

Je voelt je enorm vermoeid overdag en hebt geen energie om leuke dingen te doen. Concentreren op je werk, gezin of hobby’s lukt nauwelijks.

Slaapbox website (2)

€47,-

De Slaap Box

Binnen 8 weken heerlijk slapen met de Slaapbox. Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust. Gun jezelf een heerlijke nachtrust of geef een slaapbox cadeau.

5/5

Het kan echt anders...

Slecht slapen hoeft geen onderdeel van je leven te zijn. Ik leer je de belangrijkste tips en geef je een duidelijk stappenplan om heerlijk te slapen. Ook als jij alles al geprobeerd hebt, je bent hier aan het juiste adres.

Met mijn achtergrond als Oefentherapeut Cesar/Mensendieck en opleiding tot Slaapoefentherapeut hou ik mij al een aantal jaren bezig met slaap en de problemen die daarbij komen kijken. De Slaapbox is gebaseerd op bewezen methodes in combinatie met ervaringen uit de praktijk. Ik neem je mee in de wereld van slaap en zorg dat je alles komt te weten & hiermee aan de slag gaat! 

Gun jij jezelf een heerlijke nachtrust? Bestel dan de slaapbox!

Previous
Next

In de Slaapbox ontdek je ...

Hoe je jouw slaappatroon & gedachten zo kunt aanpassen dat het voor jou persoonlijk het beste werkt

Je oude slaappatroon begrijpen, liefdevol omhelzen en daarna de deur uit kicken 😉

Hoe je slapeloze nachten omzet naar een uitgerust gevoel, energie én een positieve dag.

sandra

€47,-

De Slaap Box

Binnen 8 weken heerlijk slapen met de Slaapbox. Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust. Gun jezelf een heerlijke nachtrust of geef een slaapbox cadeau.


“Binnen 2 weken merkte ik al verschil en sindsdien weet ik wat ik kan doen om beter te slapen. Zo heerlijk om uitgerust wakker te worden en niet meer uren wakker te liggen!”

Wat zit er in de Slaap Box?

De slaap box past door de brievenbus en is gevuld met materiaal waarmee jij lekker kunt gaan slapen.

Er zitten 8 enveloppen in, voor elke week één. Hierin zit een informatie kaart en opdrachten kaart. Dit is jouw focus voor die week.

BONUS Je krijgt een relax setje bij de Slaap Box cadeau. Hiermee kun jij extra ontspanning vinden én het maakt de Slaap Box een echt cadeau. Leuk om te geven én om te krijgen!

Voor wie is deze training geschikt?

De Slaap Box is voor jou geschikt als je op je eigen tempo de belangrijkste stappen wilt doorlopen om beter te gaan slapen. Daarnaast is het een mooi cadeau voor iedereen die beter zou willen slapen.

Loop jij al jaren met slaapproblemen of gebruik je slaapmedicatie? Plan dan een gratis kennismaking en ik kijk graag samen met jou wat de beste oplossing voor jou is. (klik op het oranje icoon om dit te plannen)

Zoek jij persoonlijke begeleiding? Dan raad ik je het Persoonlijke Slaap Traject aan. (klik op het rode icoon voor meer info)

Heb je nog vragen?

Neem dan een kijkje op de rest van de website, of neem contact op.