Meteen naar de inhoud

Super mama Emma

Linkerzij. 00.12 uur. Rechterzij. 01.22 uur. Rug. 02.44 uur. Buik. 02.50 uur. Linkerzij. De minuten lijken voorbij te kruipen, tot Emma, 33 jaar, eindelijk langzaam wegzakt. “Mama, mama, Eefje wakker, Eefje eten!” Het hoge stemmetje en de kleine duwende vingertjes van haar jongste dochtertje (3) rukken Emma, ruw uit haar slaap.

De gloeiende rode cijfers op de wekker, geven aan dat het 6:00 uur is.

Ze kijkt naast zich, maar haar man is nog diepe in slaap. Is de nacht alweer voorbij? Ze sliep toch pas net? Een paar minuten geleden waande ze zich nog in andere wereld. Wat ze precies gedroomd had, dat wist ze niet meer.

Emma is getrouwd, heeft twee jonge kinderen en werkt als verpleegkundige. Als een soort super mama probeert ze zowel thuis als op haar werk alle ballen hoog te houden. Maar het drukke gezinsleven draaiende houden in combinatie met op tijd naar bed gaan, is bijna onmogelijk.

Als ze dan eindelijk uitgeput op bed gaat liggen, komt de eindeloze gedachtenstroom op gang. Er moet altijd nog zoveel gebeuren.

De laatste keer dat ze een goede nachtrust heeft gehad?

Dat kan ze zich niet meer herinneren. Dat doet er nu niet toe. Er is weer een nieuwe dag begonnen en mensen hebben haar nodig. “Nu even doorgaan”, mompelt ze tegen zichzelf.

Herken jij jezelf in het verhaal van Emma? Lig jij uren klaarwakker of piekeren tot in de kleine uren? Zou je dat graag anders zien?
Regelmatig hoor ik mensen vertellen over hun situatie, vergelijkbaar met die van Emma. Goed nieuws, je hoeft niet langer over vermoeid te zijn en tot laat wakker te liggen. Je kunt nu de keuze maken om je fit en energiek te voelen, want er is een oplossing! 
Lees hieronder meer over de Slaap Lekker Training waarmee ik mensen, zoals Emma, verder help!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.