Meteen naar de inhoud

Slaap Lekker

Training

Op eigen kracht beter leren slapen. 
Want goed slapen kun je leren!

160 +
mensen kunnen weer lekker slapen dankzij Sandra!

Is een nacht goed slapen niet voor jou weggelegd?

Herkenbaar?

Je voelt je enorm vermoeid overdag en hebt geen energie om leuke dingen te doen. Concentreren op je werk, gezin of hobby’s lukt nauwelijks.

Zodra jij in bed gaat liggen staat jouw brein op actief. De beste ideeën ontstaan en je bedenkt geniale oplossingen voor een probleem. Maar slapen, ho maar! 

‘s Nachts word jij regelmatig wakker zonder aanwijsbare reden. Soms een kwartier, soms uren. Met een beetje geluk val je daarna in slaap, maar doorslapen is er niet meer bij. 

Je hebt Google uitgespeeld en alle, goed bedoelde adviezen uitgeprobeerd. Warme melk drinken, slaapmedicatie gebruiken, verschillende hoofdkussens of simpelweg op de bank slapen. Maar niets lijkt te werken. Frustrerend!

Het kan ook anders

Sandra van Engelen, Slaaptherapeut

Slecht slapen hoeft geen onderdeel van je leven te zijn. Ik leer je de belangrijkste tips en geef je een duidelijk stappenplan om heerlijk te slapen. Ook als jij alles al geprobeerd hebt, je bent hier aan het juiste adres.

Met mijn achtergrond als Oefentherapeut Cesar/Mensendieck en opleiding tot Slaapoefentherapeut hou ik mij al een aantal jaren bezig met slaap en de problemen die daarbij komen kijken. De training is gebaseerd op bewezen methodes in combinatie met ervaringen uit de praktijk. Ik neem je mee in de wereld van slaap en zorg dat je alles komt te weten om hiermee aan de slag te gaan.

Gun jij jezelf een heerlijke nachtrust? Meld je dan nu aan!

Liefs, 

Gun jezelf een heerlijke nachtrust!

IMG_8604 bew

€95,-

€47,-

Slaap Lekker Training

Binnen 6 weken heerlijk slapen met deze online training. Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust.

5/5


“Binnen 2 weken merkte ik al verschil en sindsdien weet ik wat ik kan doen om beter te slapen. Zo heerlijk om uitgerust wakker te worden en niet meer uren wakker te liggen!”

In deze training leer je ...

Hoe je jouw slaappatroon & gedachten zo kunt aanpassen dat het voor jou persoonlijk het beste werkt

Je oude slaappatroon begrijpen, liefdevol omhelzen en daarna de deur uit kicken 😉

Hoe je slapeloze nachten omzet naar een uitgerust gevoel, energie én een positieve dag. Ook in bijzondere situatie's zoals een vakantie

Alles wat jij moet weten om heerlijk te slapen!

Hoe zou het zijn...

Fit én energiek voelen

In de nacht slapen & overdag fit en energiek zijn! Je geniet meer van je dag, bent positiever én je voelt je lekkerder in je vel. Daarnaast heb je minder kans op overgewicht en Diabetes type 2 als je beter slaapt.

Productief & vol ideeën

Hoe heerlijk zou het zijn als je op je werk of bij je gezin lekker productief aan de slag kunt. Meer concentratie of simpelweg meer zin hebben om je hobby's uit te voeren. En dat allemaal omdat er geen slaaptekort meer is! 

Tijd & geld voor leuke dingen

Geen super deluxe kussens, slaapmiddelen of andere producten meer te hoeven aanschaffen die je "beter" laten slapen. Maar geld overhouden voor de leuke dingen in het leven. In deze training leer je namelijk wat je zelf kunt doen om beter te slapen. Voor nu & de toekomst.

Wat houdt de training in?

Duur: 6 weken

Inhoud:  Je ontvangt meer dan 15 e-mails verspreid over 6 weken. Deze staan boordevol informatie, praktische opdrachten en duidelijke handvatten om beter te gaan slapen. Neem de touwtjes in handen en ga aan de slag met jouw slaappatroon. 

Stappenplan: Deze training is verdeeld in 5 stappen die de rode draad vormen naar een heerlijke nachtrust. Hierdoor kun je geen belangrijke stappen vergeten en krijg je focus om je slaapdoel te bereiken.

Persoonlijk: Dit is een volledige online training die je op je eigen tempo kunt uitvoeren & altijd terug kan lezen. Voor vragen kun je mailen en er is altijd de ruimte om een persoonlijk consult te plannen.

Volg dit gestructureerde plan en je zult lekker slapen binnen zes weken!

€95,-

€47,-

Slaap Lekker Training

Binnen 6 weken heerlijk slapen met deze online training. Ervaar meer energie, voel je fit & geniet van de leuke dingen in het leven. Ik leer je alles wat je moet weten over het creëren en behouden van een heerlijke nachtrust.

5/5

Slapen rond mijn nachtdienst was altijd het ergste. Na drie consulten was dat al geen probleem meer.

Els

Ik was de eerste afspraak wat sceptisch. Ik heb al veel geprobeerd om beter te slapen. Aan het einde van het eerste consult was ik al heel blij dat ik gestart was met deze therapie.

Mevr. Linssen

Eindelijk overzicht in de chaos. Mijn hoofd was een grote warboel s'nachts. De consulten bij Sandra hebben mij geholpen weer lekker te slapen.

Saskia

Ben jij klaar voor een heerlijke nachtrust?!

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is voor iedereen die meer of beter wil slapen en daar zelf mee aan de slag wil.

Wil jij wél aan de slag om beter te slapen maar wil je graag alleen persoonlijk advies? Ook dan help ik je graag verder.
Klik daarvoor op het icoon.

Deze cursus is niet voor jou geschikt als je slecht slaapt en hier tevreden mee bent.

Klaar om beter te slapen?!

Vragen?

Stuur mij een bericht met jouw vragen en/of plan
een vrijblijvende kennismaking. 
Ik help je graag op weg!